NAET/Quantum Therapy


 

Nambudripad’s Allergie Eliminatie Techniek

De theorie achter deze methode is dat het lichaam is te herprogrammeren in haar reactie op bepaalde allergenen, maar ook op emoties.  Er  vindt als het ware een reset plaats in de hersenen. Ik gebruik de methode met name voor het resetten van emoties, reactie op bepaalde personen enz.

De behandelmethode is door dr. Devi Nambudripad in 1983 ontwikkeld. Zij geeft de volgende eenvoudige definitie van allergie: ”Een allergie is een ongunstige reactie van een individu, in lichamelijk, fysiologisch en (of) psychologisch opzicht, op de aanwezigheid van één of meer stoffen die allergenen worden genoemd”.

Quantum-Allergy 

Quantum-Allergy® is gebaseerd op alle kennis die Yolande van Rosmalen en Linda Menkhorst in de afgelopen tientallen jaren hebben verzameld door de behandelingen die zij zelf hebben ondergaan om klachten te verminderen, de vele technieken (waaronder ook NAET) die zij hebben geleerd en de goede ervaringen die zij in hun praktijken hebben op gedaan bij succesvolle behandelingen van vele cliënten. 

Quantum-Allergy kan door een ieder die Quantum-Touch® geleerd heeft zelf toegepast worden voor diverse klachten. Quantum-Allergy vereist zelfwerkzaamheid: hoe intensiever je hiermee aan de slag gaat, des te groter de kans dat er snel verbetering optreedt. Deze techniek kun je gebruiken naast reguliere behandel- en onderzoeksmethodes en medicatie. Ik adviseer je eerst je arts of specialist te bezoeken voor je een Quantum- Allergy behandeling ondergaat. Indien je medicatie gebruikt moet je duidelijk met je arts overleggen hoe je hierin begeleid kan worden.

Om het lichaam in optimale balans te brengen, is een veranderd voedings-, bewegings- en gedragspatroon vaak van belang. Indien het lichaam optimaal in trilling is, is dit daarna ook eenvoudiger als nieuwe leefstijl vol te houden.

Eén of meerdere allergieën

Iedereen kan deze pijnvrije en veilige behandeling ondergaan. Het is voor alle leeftijden en het maakt niet uit welke ziekte er is. Behalve het behandelen, elimineren van allergieën is deze methode ook erg geschikt voor astma, eczeem, ADHD en aanverwante stoornissen, omdat hierbij vaak ook één of meerdere allergieën als oorzaak te vinden zijn.

Ook is NAET / Quantum Allergy geschikt voor mensen die gewoon niet lekker in hun vel zitten, zich niet blij voelen of last hebben van emotionele blokkades, altijd moe zijn, of altijd ergens pijn hebben zonder dat er wat gevonden kan worden. En vergeet de allergie op de persoon niet…

Kortom voor alle (vage) klachten is deze methode een aanrader!

Behandeling met NAET

Nambudripad’s Allergie Eliminatie Techniek (NAET) is een behandelmethode waarbij door middel van kinesiologie (spiertest) of het BICOM© apparaat onderzocht wordt waar u allergisch voor bent, om daarna door middel van massagetechnieken (op de rug) de allergieën te elimineren. 

Ik begin met het testen van de basis allergenen. Dit kunnen voedingsstoffen zijn zoals ei, calcium, vitamine C, B en A, suiker, mineralen, granen, gist en zout. Maar ik heb ook een testdoos met alle emoties. Wat als belasting gevonden wordt kan daarna behandeld worden. 

De daadwerkelijke behandeling bestaat uit het activeren van bepaalde punten langs de ruggengraat. Daarna sluit ik de behandeling af door een aantal drukpunten op de handen, armen en benen te stimuleren. Daarna moet  het buisje nog ongeveer 20 minuten in de hand gehouden worden. 

Bij deze behandeling worden de hersenen en het zenuwstelsel als het ware opnieuw geprogrammeerd en de blokkades in de meridianen veroorzaakt door het allergeen c.q. de emotie opgelost.

Kinderen

Kinderen mogen met het buisje in bijvoorbeeld hun sok spelen, omdat het voor veel kinderen moeilijk is om rustig te zitten of te liggen.

In de volgende behandeling wordt getest of de allergie is geëlimineerd en wordt het allergeen samen met een basisstof behandeld om de acceptatie door het lichaam van het allergeen te bevorderen. Soms kunnen nog andere combinatiebehandelingen nodig zijn.

Het is mogelijk: bevrijd worden van uw allergieën en u weer fit en stralend gezond voelen!

Contact

Praktijk Saskia Bethlehem
Molenweg 8
1851 LG Heiloo

06-225 66 941
stervanbethlehem@gmail.com

Er is parkeergelegenheid bij de praktijk. Tevens is er een bushalte
in de buurt en het station Heiloo ligt op 5-10 min. loopafstand.

3 + 4 =