Hunter -Bodyscan

Het energieveld  heeft een structuur dat informatie geeft over de conditie van de mens. Onderzoek heeft aangetoond dat een afwijkende ordening in het energieveld op ten duur tot een aandoening of ziekte kan leiden. Het (autonome) zenuwstelsel, hormoonstelsel, immuunsysteem en bloedvatenstelsel zijn regulatiesystemen die zeer gevoelig zijn voor de energiebalans in het lichaam.

  • Analyseert nauwkeurig de energetische situatie
  • Duidelijke visualisering van de resultaten
  • Ondersteunt bij advies voor medicatie of supplementen
  • Zoekt tot op DNA niveau naar de aard van de verstoring
  • Eenvoudig en snel in het gebruik

   

  Een nieuwe ontwikkeling op het gebied van bioresonantie is het meten van magnetische velden die in het lichaam zelf ontstaan.

   

  Het systeem

  Het HUNTER systeem is een analyse systeem binnen de complementaire geneeskunde, dat de actuele energetische situatie van de cliënt binnen een aantal minuten scant, analyseert en met beelden weergeeft. Je krijgt hiervoor een koptelefoon op, waarin sensoren zitten, waarmee magnetische velden worden gemeten. Vervolgens wordt via spectraalanalyse een vergelijking gemaakt tussen de gemeten veldsterktes en de database van de verschillende celtypen.
  De gemeten punten worden op een grafisch scherm geplaatst en voorzien van een puntenscore. Aan het testresultaat wordt ook een waarschijnlijkheidstabel toegevoegd met de meest waarschijnlijke oorzaak.

  Het apparaat levert informatie over de energetische situatie van organen, weefsels en cellen, classificeert de mate van aanwezige belastingen en degeneratieve processen en bepaalt de mogelijke oorzaken. Daartoe staat een veelvoud aan gedigitaliseerde substanties (allergenen, toxines, pathogenen etc.) ter beschikking.

  Hij kan zelfs tot DNA-niveau inzoomen! Wanneer er een verstoring wordt gevonden gaat het systeem “hunten” en zoekt tot op DNA niveau naar de aard van de verstoring. De energetische BodyScan kan een aanvulling zijn op bestaande reguliere onderzoeken. Het is een testmodule, maar heeft ook een behandelmodule. Er zijn uitgebreide therapeutische mogelijkheden, zoals “meta-therapie”, waarbij middels de koptelefoon harmoniserende trillingen worden aangeboden of waarbij trillingen worden aangeboden, die pathogenen verzwakken.  Ook kan er bekeken worden wat de impact van bepaalde middelen op het lichaam is. Verder kan ik een voedingsschema laten zien met welke producten je bij inname versterken, maar ook welke je beter even kunt laten staan.

  In 2010 vierde de Quantum theorie van entropie logica (de maat van (wan)orde), waar dit systeem op is gebaseerd, zijn 30-ste verjaardag.

   

  Hiermee is het Niet-Lineaire Analyse Systeem (NLS) de laatste ontwikkeling op het gebied van de diagnostische apparatuur. Deze ontdekking vormt de belangrijkste mijlpaal in de diagnostische geneeskunde.

   

  Het NLS heeft zijn sporen in de diagnostiek reeds verdiend. Zelfs in die weinige gevallen waar na klinische onderzoek het ziektebeeld duidelijk is, geeft NLS-diagnostiek extra informatie over de grootte van de ontstane lichamelijke schade en/of over de verwachte ontwikkeling van de ziekte in de toekomst wat op zijn beurt leidt tot een juiste keuze van de behandeling.

  De ontwerpers van het apparaat zijn erin geslaagd om verschillende richtingen van de natuurgeneeskunde te koppelen zoals: homeopathie, fytotherapie, het Indische Ayurveda, de theorie van de Chakra’s en de Chinese Acupunctuur. Nikola Tesla, een genie op het gebied van de elektronica, heeft aan het einde van de 19-e eeuw de basis gelegd voor het apparaat ‘METATRON’.

  Andere wetenschappers die de moeite van het vermelden waard zijn:

  • J.Lakhovsky, een Franse onderzoeker die de invloed van radiofrequenties op de gezondheid van dieren en planten bestudeerde.
  • De Amerikaanse wetenschapper en genie R. Rife die niet alleen radiofrequenties, maar ook de invloed van elektrische frequenties op de mens heeft onderzocht.
  • In 1950 ontdekte de Duitser R. Foll een elektronacupunctuur diagnose. Een groot voordeel van het ‘METATRON’-apparaat is dat de verschillende punten en organen rechtstreeks en contactloos worden benaderd.
  • De Russische hoogleraar Svyatoslav Pavlovich Nesterov wordt gezien als de uitvinder van het NLS diagnostische systeem. Hij heeft mede met de kennis van Quantum Fysica deze techniek ontwikkeld. Deze Bodyscan wordt gezien als het meest geavanceerde Niet-Lineaire diagnostische Systeem. De belangrijkste nieuwe functie van de Bodyscan is een functie voor “driedimensionaal scannen”, wat het mogelijk maakt om automatisch afwijkingen te lokaliseren tot op het niveau van het DNA. Zijn uitvindingen waren gebruikt voor defensie, kernwapen en voor ruimtevaart-ontwikkelingen.

  De resultaten van de scan kunnen gebruikt worden als basis voor het behandelplan, maar ook om snel inzicht te geven wat je zelf kunt doen om je gezondheid te versterken.

  De consulten hebben geen medisch karakter en er wordt geen medische diagnose gesteld. De scan leidt NIET tot een diagnose, dat is het vakgebied van de arts. De HUNTER BodyScan is geen vervanging van een CT- of MRI-scan.

  Volg mij ook op Instagram

  @bethlehemsas