Tarieven

“Een behandeling in mijn praktijk is bijzonder omdat er zoveel tijd, rust en aandacht is”.

Behandelingen

Afhankelijk van de klacht en uw voorkeur kunnen verschillende methodes/hulpmiddelen toegepast worden. Deze methodes sluiten heel goed op elkaar aan, waardoor ze allemaal tijdens een behandeling (ook tijdens de intake) toegepast kunnen worden. Met de volgende methodes worden in mijn praktijk de beste resultaten behaald:

  • Hunter-Bodyscan
  • BICOM-bioresonantie therapie
  • Quantum-Allergy / NAET
  • Energetische Therapie
  • Orthomoleculaire Voeding & Leefstyle
  • Epigenetica
  • (voet)Reflexzonetherapie

 

Intake

Een intake duurt ongeveer 75 tot 90 minuten, waarin de nadruk ligt op het verzamelen van de nodige informatie m.b.t. je gezondheid nu en in het verleden. Dit doe ik d.m.v. een gesprek en met de HUNTER Bodyscan. We bekijken eventuele tekorten en bespreken een supplementen advies van Eqology en welke bloedtesten er nodig zijn.

Tijdens het eerste consult wordt er ook een behandeling gegeven, zodat je meteen kunt voelen wat ik voor je kan doen. Tevens krijg je een op maat gemaakte remedie mee.

Bij de volgende afspra(a)ken kijken we wat er inmiddels is veranderd en waar er nog ondersteuning nodig is. Ik volg de informatie die het lichaam geeft.

Een vervolgbehandeling duurt ongeveer 60-75 minuten. Dit is naar eigen keuze. De frequentie en het aantal behandelingen die nodig zullen zijn, zijn afhankelijk van de aard van de klacht, de vitaliteit van de cliënt en het soort behandeling.

Intake

Intake  75 min

Behandeling

Behandeling  60 min

Behandeling

behandeling  75 min

Korte, eenvoudige vragen die met een ja of nee beantwoord kunnen worden zijn gratis. Het maken of wijzigen van een afspraak natuurlijk ook.

Voor meer ingewikkelde vragen, waarbij het dossier geraadpleegd moet worden breng ik € 25,- in rekening. Dit geldt ook voor vragen over doseringen en/of tips over supplementen of kruiden.

Het is ook mogelijk en vaak effectiever, om voor deze ingewikkeldere vragen een afspraak voor een telefonisch consult te maken (€ 35,-).

Zorgverzekering

 

Aangezien ik HBO Medisch geschoold ben en ik aangesloten ben bij de VBAG (Vereniging ter Bevordering van Aanvullende Geneeswijzen) kunnen de behandelingen deels of geheel vergoed worden onder de aanvullende verzekering. Dit is afhankelijk van de zorgverzekeraar en het loont dan ook de moeite om te vergelijken.

De behandelingen vallen onder natuurgeneeskundige therapie, reflexzone therapie en onder orthomoleculaire therapie: beroepsvereniging VBAG, of koepel RBCZ.

Controleer van tevoren welk bedrag u per consult, maximaal per dag en maximaal per jaar vergoed krijgt. Zorgverzekeraars veranderen hun voorwaarden regelmatig.

Het bedrag gaat NIET ten koste van het eigen risico.

Aangesloten bij VBAG, Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijzen

RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg)

TCZ (Tuchtrecht Complementaire Zorg)

KvK nr. 60586540

BTW id nr.  NL002068878B97

Volg mij ook op Instagram

@bethlehemsas