Review

WAT VIND JE BIJ SASKIA WEL EN BIJ ANDEREN NIET:

Persoonlijke aandacht en oprechte interesse. Je krijgt de tijd die nodig is. Een fijne ruimte waar een prettig energieveld hangt. Denkt mee met de cliënt en is bereid tot verdieping in andere materie om de cliënt verder te helpen. Geeft realistische verwachtingen wat betreft het ziektebeeld / de klachten / de beperkingen die de cliënt ervaart.

KRACHT VAN SASKIA:

Intuïtief sterk ontwikkeld. Open en liefdevol persoon. Je straalt veel rust uit. Je levert goede tools/tips aan die cliënten zelf kunnen gebruiken.

MENING OVER DE WERKWIJZE VAN SASKIA / SASKIA ALS THERAPEUT:

Het is fijn dat je eerst kijkt of de cliënt wel in balans is / goed open staat om de behandeling te ontvangen en dit, indien nodig, herstelt. Aan de hand van de klachten die de cliënt omschrijft kijk je bij iedere behandeling opnieuw waar de aandacht van de behandeling moet liggen. Je staat open voor vernieuwende inzichten en past zo nodig de behandeling daar op aan. Je hebt ook aandacht voor het emotionele aspect en niet alleen maar het lichamelijke”. Fam. H.

“Everything is
energy”

Wat zeggen klanten

BICOM bioresonantie

“Ik ben nu drie keer bij Saskia geweest en ik kan niet anders dan zeggen dat ik heel veel baat bij de bioresonantie heb.

Na de eerste keer had ik een enorme reactie op de behandeling, maar het resultaat was er naar. Na drie weken ziek thuis kon ik weer aan het werk. Ik ben er nu wel achter dat het virus al jaren latent aanwezig is op mijn evenwicht, maar heb er het volste vertrouwen in dat Saskia dat wegkrijgt. Inmiddels ligt mijn vrouw ook bij Saskia op de bank;) Kortom; Wij zijn heel blij met je Saskia”! 

 

~Martin W. Ernstige evenwichtsproblemen

BICOM bioresonantie

“Sinds enige tijd word ik behandeld door Saskia. Ik laat steeds meer los waar ik last van had. Het is een helende en reinigende behandeling. Ook door een luisterend oor en haar feedback levert het consult mij veel goeds op. Een aanrader dus…”

 

~Marja B. Fibromyalgie klachten

Behandeling met Hunter ook op afstand met black-box

_______________________________________________________________________________________

“Fantastisch! Dankzij haar goede en uitgebreide behandeling voel ik me weer goed, ik had de ziekte van Lyme met veel co-infecties. Nu helemaal onder controle. Hartelijk bedankt hiervoor, ik heb mijn leven weer terug”.

~Bianca J.

Behandeling met BICOM en Hunter bioresonantie

_______________________________________________________________________________________

“Het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven, is bij Saskia’s praktijk binnen te stappen. Niet alleen het lichaam komt in balans, ook mentaal en spiritueel worden ongelooflijke processen in gang gezet. Durf je over te geven, en sta versteld van de kracht die je altijd al in je had”.

~Nathalie M. hormonale klachten en andere buikklachten.

BICOM en Hunter bioresonantie

_______________________________________________________________________________________

“Saskia is een hele fijne behandelaar, die haar vak met passie uitoefent en oog heeft voor jou als persoon. Ze kan je helpen bij zowel fysieke ongemakken als emotionele blokkades. Voor het fysieke stuk maakt ze gebruik van haar medische kennis i.c.m. geavanceerde apparatuur, die middels trillingsfrequenties verstoringen in het lichaam kan opsporen en behandelen. Anderzijds gebruikt ze haar zuivere spirituele gaven om je op emotioneel vlak verder te helpen. Saskia heeft een ontzettend goed luisterend oor en biedt je de ruimte en ondersteuning om naar jezelf te kijken en jezelf te ontwikkelen”.

~ Karin H.

Quantum Allergy/NAET

_______________________________________________________________________________________

“Toen ik bij Saskia begon zat ik in een zeer diepe depressie met fysieke klachten, in mijn tijd bij haar ben ik mentaal enorm sterker geworden heb ik meerdere jeugdtrauma’s verwerkt en ben ik fysiek gezonder geworden. Naast dat zij de ruimte gaf die ik nodig had om te leren praten met anderen, heeft zij ook een veilige ruimte gecreëerd om mij mezelf te laten ontdekken”.

~ Bryan H.

Quantum Touch

_______________________________________________________________________________________

“Saskia, ik kon vanmorgen m’n hand weer omhoog doen! Ik ben zelf nog verder gegaan met quantum touch, maar denk dat het over een paar dagen wel weer helemaal over is. Dus bedankt”!

~ Erna W. pijnklachten en bewegingsbeperking aan hand

BICOM bioresonantie

_______________________________________________________________________________________

“Hoi Saskia, ik durf het bijna niet hardop te mailen, maar ik wilde je toch even laten weten dat ik de afgelopen 4 dagen aanzienlijk minder pijn heb. In mijn benen is het nagenoeg weg, nog wat in mijn schouders maar echt minder!! Ik hoop dat deze lijn zich voortzet!! Tot woensdag”!

~ Pauline B.

Volg mij ook op Instagram

@bethlehemsas