Over Mij

Mijn naam is Saskia Bethlehem, ik ben geboren in 1968. In 2017 zijn mijn man en ik getrouwd en samen hebben we een prachtig samengesteld gezin met 5 volwassen kinderen.

Vanuit mijn eigen zoektocht naar zelfgenezing ben ik sinds 2008 actief bezig met de mogelijkheden op het gebied van lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Ik werk vanuit een holistische visie en zie de mens als één geheel. Ons lichaam, onze mentale toestand, onze emoties en onze omgeving, de grond waarop wij staan en de lucht die wij inademen zijn allemaal met elkaar verbonden.

Een klacht of duidelijk ziektebeeld geeft aan dat balans verstoord is tussen lichaam en geest. Alles wat zich in de geest afspeelt, laat zich uiteindelijk in het lichaam waarnemen bijv. pijn, somberheid, functiebeperking enz.

 

~Het zijn signalen om bij stil te staan.

Saskia Bethlehem

Opleidingen

 

HBO Epigenetisch therapeut
April 2020 tot januari 2023, diploma behaald bij Evenwijs

HBO Orthomoleculair voedingscoach
Januari t/m mei 2020, diploma behaald bij Evenwijs

HBO Medische Basis Kennis
bij “Con Amore” juni 2016, diploma behaald

HBO voetreflextherapeut
Volgens de fysioreflexmethode van Manda Bergsma januari 2014 tot juli 2015, diploma behaald.

HBO medische vakkennis
Februari 2012 tot maart 2014, diploma behaald.

HBO Psychosociale Faculteit
Academie Gradatim Juni 2008 therapeutische methodieken: cliëntgericht. Waaronder: Rationeel Emotieve Therapie (RET-therapie) en Cognitieve Therapie en Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)

Wat zeggen klanten

BICOM bioresonantie

“Ik ben nu drie keer bij Saskia geweest en ik kan niet anders dan zeggen dat ik heel veel baat bij de bioresonantie heb.

Na de eerste keer had ik een enorme reactie op de behandeling, maar het resultaat was er naar. Na drie weken ziek thuis kon ik weer aan het werk. Ik ben er nu wel achter dat het virus al jaren latent aanwezig is op mijn evenwicht, maar heb er het volste vertrouwen in dat Saskia dat wegkrijgt. Inmiddels ligt mijn vrouw ook bij Saskia op de bank;) Kortom; Wij zijn heel blij met je Saskia”! 

 

~Martin W. Ernstige evenwichtsproblemen

Behandeling met Hunter ook op afstand met Black-Box:

“Fantastisch! Dankzij haar goede en uitgebreide behandeling voel ik me weer goed, ik had de ziekte van Lyme met veel co-infecties. Nu helemaal onder controle. Hartelijk bedankt hiervoor, ik heb mijn leven weer terug”.

 

~Bianca J.

BICOM en Hunter bioresonantie

“Saskia is een hele fijne behandelaar, die haar vak met passie uitoefent en oog heeft voor jou als persoon. Ze kan je helpen bij zowel fysieke ongemakken als emotionele blokkades. Voor het fysieke stuk maakt ze gebruik van haar medische kennis i.c.m. geavanceerde apparatuur, die middels trillingsfrequenties verstoringen in het lichaam kan opsporen en behandelen. Anderzijds gebruikt ze haar zuivere spirituele gaven om je op emotioneel vlak verder te helpen. Saskia heeft een ontzettend goed luisterend oor en biedt je de ruimte en ondersteuning om naar jezelf te kijken en jezelf te ontwikkelen”.

 

~Karin H.

Quantum Touch

“Saskia, ik kon vanmorgen m’n hand weer omhoog doen! Ik ben zelf nog verder gegaan met quantum touch, maar denk dat het over een paar dagen wel weer helemaal over is. Dus bedankt”!

 

~Erna W. pijnklachten en bewegingsbeperking aan hand

BICOM bioresonantie

“Sinds enige tijd word ik behandeld door Saskia. Ik laat steeds meer los waar ik last van had. Het is een helende en reinigende behandeling. Ook door een luisterend oor en haar feedback levert het consult mij veel goeds op. Een aanrader dus…”

 

~Marja B. Fibromyalgie klachten

Behandeling met BICOM en Hunter bioresonantie

“Het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven, is bij Saskia’s praktijk binnen te stappen. Niet alleen het lichaam komt in balans, ook mentaal en spiritueel worden ongelooflijke processen in gang gezet. Durf je over te geven, en sta versteld van de kracht die je altijd al in je had”.

 

~Nathalie M. hormonale klachten en andere buikklachten.

Quantum Allergy/NAET

“Toen ik bij Saskia begon zat ik in een zeer diepe depressie met fysieke klachten, in mijn tijd bij haar ben ik mentaal enorm sterker geworden heb ik meerder jeugd trauma’s verwerkt en ben ik fysiek gezonder geworden, naast dat zij de ruimte gaf die nodig had om te leren praten met anderen heeft zij ook een veilige ruimte gecreëerd om mij mezelf te laten ontdekken”.

 

~Bryan H.

BICOM bioresonantie

“Hoi Saskia, ik durf het bijna niet hardop te mailen, maar ik wilde je toch even laten weten dat ik de afgelopen 4 dagen aanzienlijk minder pijn heb. In mijn benen is het nagenoeg weg, nog wat in mijn schouders maar echt minder!! Ik hoop dat deze lijn zich voortzet!! Tot woensdag”!

 

~Pauline B.

Volg mij ook op Instagram

@bethlehemsas