Tarieven


Een behandeling in mijn praktijk is bijzonder omdat er zoveel tijd, rust en aandacht is.

Afhankelijk van de klacht en uw voorkeur kunnen verschillende methodes/hulpmiddelen toegepast worden. Deze methodes sluiten heel goed op elkaar aan, waardoor ze allemaal tijdens een behandeling (ook tijdens de intake) toegepast kunnen worden. Met de volgende methodes worden in mijn praktijk de beste resultaten behaald:

  • Hunter-Bodyscan
  • BICOM-bioresonantie therapie
  • Quantum-Allergy / NAET
  • Energetische Therapie
  • Orthomoleculaire Voeding & Leefstyle
  • Epigenetica
  • (voet)Reflexzonetherapie

Deze methodes zijn gebaseerd op Kinesiologie, Natuurgeneeskunde en Energetische Therapie.

Intake: Een intake duurt ongeveer 75 tot 90 minuten, waarin de nadruk ligt op het verzamelen van de nodige informatie m.b.t. je gezondheid nu en in het verleden. Dit doe ik d.m.v. een gesprek en met de HUNTER Bodyscan. We bekijken eventuele tekorten en welke voeding er goed wordt verdragen, maar ook welke beter even niet.

Tijdens het eerste consult wordt er ook een behandeling gegeven, zodat je meteen kunt voelen wat ik voor je kan doen. Tevens krijg je een op maat gemaakte remedie mee.

Bij de volgende afspra(a)ken kijken we wat er inmiddels is veranderd en waar er nog ondersteuning nodig is. Ik volg de informatie die het lichaam geeft.

Een vervolgbehandeling duurt ongeveer 60-75 minuten. Dit is naar eigen keuze. De frequentie en het aantal behandelingen die nodig zullen zijn, zijn afhankelijk van de aard van de klacht, de vitaliteit van de cliënt en het soort behandeling.

 

Intake 75 min.                 € 175,-
Behandeling 60 min.   € 100,-
Behandeling 75 min.   € 125,-

Korte, eenvoudige vragen die met een ja of nee beantwoord kunnen worden zijn gratis. Het maken of wijzigen van een afspraak natuurlijk ook.

Voor meer ingewikkelde vragen, waarbij het dossier geraadpleegd moet worden breng ik € 25,- in rekening. Dit geldt ook voor vragen over doseringen en/of tips over supplementen of kruiden.

Het is ook mogelijk en vaak effectiever, om voor deze ingewikkeldere vragen een afspraak voor een telefonisch consult te maken (€ 35,-).

Zorgverzekering

Aangezien ik HBO Medisch geschoold ben en ik aangesloten ben bij de VBAG (Vereniging ter Bevordering van Aanvullende Geneeswijzen) kunnen de behandelingen deels of geheel vergoed worden onder de aanvullende verzekering. Dit is afhankelijk van de zorgverzekeraar en het loont dan ook de moeite om te vergelijken.

De behandelingen vallen onder natuurgeneeskundige therapie, reflexzone therapie en onder orthomoleculaire therapie: beroepsvereniging VBAG, of koepel RBCZ.

Controleer van tevoren welk bedrag u per consult, maximaal per dag en maximaal per jaar vergoed krijgt. Zorgverzekeraars veranderen hun voorwaarden regelmatig.

Het bedrag gaat NIET ten koste van het eigen risico.

Ik pas de volgende behandelingen toe. De code op de factuur hangt af van de toegepaste behandeling.

24005 (Overige) Natuurgeneeskunde Een verzamelnaam voor natuurgeneeskunde die niet voldoet aan de criteria van de overige genoemde behandelvormen. De behandelvorm voldoet aan de natuurgeneeskundige kenmerken zoals benoemd in het VBAG-natuurgeneeskundig profiel.

24000 Orthomoleculaire Geneeskunde Orthomoleculaire geneeskunde, soms ook voedingsgeneeskunde genoemd, is een complementaire geneeswijze / therapie met een  wetenschappelijke basis die als doel heeft de gezondheid van de mens te herstellen / op peil te houden. Om dat te bereiken wordt er in de orthomoleculaire geneeskunde zoveel mogelijk gebruik gemaakt van voedingssupplementen, zoals vitamines, mineralen vetzuren en ander (voedings)stoffen die het lichaam zonder schade kan gebruiken en verwerken. Voedingsadviezen en voedingssupplementen worden op de persoon afgestemd.

24009 Reflexzone therapie Reflexzone therapie werkt met reflexzones van het lichaam die corresponderen met orgaansystemen en klieren. Op de handen, voeten en oren bevinden zich reflexzones die corresponderen met de organen en klieren in het lichaam. Door deze met duim en vingers te bewerken, verbetert de doorbloeding van op die plekken in het lichaam. Niet alleen goed voor volwassenen, maar ook voor (kleine) kinderen. De therapie werkt voor zowel acute als chronische klachten.                           

24012 Behandeling energetische therapie Bij energetische therapie stemt de therapeut af op de energie van de cliënt om storingen in energiestromen of trilling- frequenties van organen vast te stellen. Dit kan met meetapparatuur of op gevoel. Het is de bedoeling dat het zelfherstellend vermogen van het lichaam weer op gang komt, zodra de blokkades zijn opgeheven en de energie weer vrijelijk stromen.

24507 Counseling Counseling is een laagdrempelige vorm van (emotionele) hulpverlening. Letterlijk vertaald uit het Engels betekent het raad geven. Het doel van counseling is het helpen van mensen bij: – het oplossen of hanteren van problemen – het vinden van antwoorden op vragen – het benutten van ongebruikte mogelijkheden – het ontwikkelen van kennis en vaardigheden.

Aangesloten bij VBAG, Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijzen, Lidnummer 21509004

RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) Lidnummer RBNG 912015R

TCZ (Tuchtrecht Complementaire Zorg)

KvK nr. 60586540

Contact

Praktijk Saskia Bethlehem
Molenweg 8
1851 LG Heiloo

06-225 66 941
stervanbethlehem@gmail.com

Er is parkeergelegenheid bij de praktijk. Tevens is er een bushalte
in de buurt en het station Heiloo ligt op 5-10 min. loopafstand.

13 + 9 =